21 gener 2015

MARATÓ DE DONANTS DE SANG

Avui divendres comença la Marató de Donants de Sang 2.0, que es farà fins al 23 de gener als principals hospitals del país i a la Torre Agbar de Barcelona. Amb l’eslògan “Donar sang et fa gran”, la campanya vol aconseguir que els ciutadans més joves s’incorporin a l’hàbit de la donació de sang.

Tot i que una de cada tres donacions la fa un menor de 35 anys, calen 25.000 nous donants joves per substituir les persones que deixen de donar sang, ja sigui perquè han complert 65 anys o perquè algun motiu els impedeix tornar a donar.

Per tot això, les persones joves seran els protagonistes d’aquesta edició de la Marató. Ells s’encarregaran de dinamitzar les xarxes socials per aconseguir mobilitzar els 7.000 donants de sang que es calcula que caldrà per recuperar les reserves després de les Festes de Nadal.

La Direcció General de Joventut també vol sumar-se a la Marató i per això us demanem que col·laboreu a difondre la campanya entre el màxim de persones joves. Busquem nous joves donants de sang!

Podeu accedir a tota la informació i seguir les novetats sobre la Marató clicant a aquests enllaços:

http://www.donarsang.gencat.cat/
http://jovecat.gencat.cat/ca/