21 juny 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de Juny del 2017

LASFIBA (Latin American Short Film Festival Barcelona), del 3 al 10 de juny, adiferents llocs de la ciutat.
Dimecres dia 7, a les 17.00 h. Passi del documental Lima bruja, del peruà Rafael Polar. Projecció de curts documentals a competició (18.30 h). Conferència de Mauricio Villaseñor (19.30 h), i festa final a l´Abirradero. www.facebook.com/lasfiba

Expo-Biblio Dimecres dia 7, a les 19.00 h. Inuaguració de la mostra Paisatges de Cine-Monotips, de l´artista del Poble Sec, Goretti Pascual. Podrà visitar-se fins el dia 23, horaris de Llibreria.

TALLER Dimarts dia 6, a les 18.00 h. Escriptura creativa, amb l´escriptora Julia Vernet. Gratuït.

MOSTRA d´ Entitats del Poble Sec Dissabte dia 10, tot el dia, al Paral.lel. La BiblioMusiCineteca i Llibre Solidari-Punt de venda Poble Sec hi seran presents amb els seus respectius espais.

DILLUNSCINEMA Dia 12, a les 19.00 h. Darrera pel.lícula del primer cicle Rodat a Barcelona. Homenatge a Joan Capri i Alady. En Baldiri de la costa (1968).

BIBLIOPOESIA Dijous dia 15, a les 19.00 h. Presentació del llibre, El conde Arnau, de Joan Maragall, en edició bilingüe (Edicions La Prosa), acuradament traduït al castellà pel poeta mexicà Orlando Guillén, que en farà una lectura a dos veus, amb la participació del poeta català Enric Casasses.

ELCLUB DEL ESPEJO Divendres dia 16. A les 19.00 h. El reflejo interior. Creencies, valors…el negociador intern. Biblio-Musi-Cine Terapia que invita a reflexionar. Amb el coach Antoni Inglés.

EL CLUB DE LA TERTULIA Divendres 30. Tema: Mobbing laboral. A les 18.00 h. Cine-Fòrum, pel.lícula en fase d´elecció. A les 20.00 h. Col.loqui i tertúlia. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo

EXPO Recordem els JOCS OLIMPICS BARCELONA 92 Cartells i fotografies, projecció de les cerimònies d´inauguració i cloenda i cicle de documentals i pel.lícules relacionades amb els Jocs Olímpics. Inauguració de l´exposició dilluns dia 26, a les 18.00 h. Col.laboració amb CERHISEC (Centre de Recerca Històrica del Poble Sec, www.cerehisec.cat).

BiblioCinema. Tots els dilluns. Les sessions començaràn a les 19.00 h. Dia 12, La Olimpiada de Berlín-1936. Día 19, Carros de fuego-París 1929 (sessió homenatge als socis, degut a la llarga durada de la pel.lícula aquesta sessió començarà a les 18.00 h). Dia 26, Barcelona-92.

BIBLIOMUSIC Dimarts dia 27. A les 19.00 h. “Guateques” dels anys 60 (primera part). Comentarem, veurem imatges i cantarem amb els Sirex, Mustang, Brincos, Bravos, Duo Dinámico, Cliff Richard y los Shadows, els Platers, Enrique Guzman y los Ten Tops…

Atents a un possible concert excepcional (grup en gira per Europa), que es pot concretar abans de Sant Joan. Aforament reduït, caldrà reservar amb antelació (preferència pels associats).

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC oberta de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Ofertes especials Sant Joan. Preus increïbles. A més discs de vinil, CDs i DVDs.

Avanç activitats mes de juliol:
Segueix l´homenatge a Barcelona 92 (la reconstrucció d´una ciutat, com es va viure la Olimpiada al Poble Sec i que en va quedar pel barri en acabar). Imatges dels millors Paralímpics d ela història. Col.laboració amb CERHISEC.
Lectures dramatitzades i escenificades.
Homenatge a l´esport femení (col.loquis i pel.lícules).
Méxic a Barcelona, col.laboració amb MexCat, www.mexcat.cat
BiblioMusic cantem i ballem les cançons de l´estiu,
Karaok-qui canta els seus mals espanta…
El Club del Espejo i El Club de la Tertúlia.
Expo-Resum de la Temporada 2016-17, de nou més de cent activitats a la BiblioMusiCineteca. Avanç de la nova temporada 2017-18.

Us animem a fer-vos Soci.

Fins a finals de temporada, sols 15 euros, l´any.