27 abril 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

BiblioMusiCineteca
Vila i Vilà, 76

ACTIVITATS DEL MES D’ABRIL DE 2017

Dilluns CINEMA (totes les sessions a les 19.00 hores)
Cicle Rodat a Barcelona-Artistes i Mites del Paral.lel

Dia 3. El Judas. Una de les millors pel.lícules d´Ignacio F. Iquino. Rodada el 1952, protagonitzada per Antonio Vilar (Jesús) i un memorable Manuel Gas (Judas), també cantant líric i productor, pare del director teatral i actor, Mario Gas, i amb la participació de l´elenc de la Passió d´Esparreguera.

Sessió oberta especial homenatge al soci
Dia 24. Torremolinos 73. Un venedor d´enciclopèdies, en crisis de venda, i la seva dona, reben una sorprenent proposta de treball per part de l´editor : ser els protagonistes a una “enciclopedia d´educació sexual” danesa. Excel.lent guió i realització de Pablo Berger i magistral interpretació de Javier Cámara, Candela Peña i Juan Diego. Premiada als festivals de Málaga, Toulouse i Miami i nominada a quatre Goyas (2003-04).

OLIMPIADES BARCELONA 92
Divendres 7. A les 19.00 h. Com es va gestar la candidatura Barcelona 92 i com es va portar endavant el projecte. La transformació d´una ciutat. Conferencia – Col.loqui amb l´historiador Josep Guzman (Centre de Recerca Històrica del Poble Sec-CERHISEC).

Inici de les sessions-audicions BIBLIOMUSIC
Dimarts 18. A les 19.00 h. La Primavera i el mes d´Abril a la música amb Vivaldi, Serrat, Sabina, Sisa, Aznavour, Bobby Darin, Aphrodite´s Chils-Demis Roussos, entre d´altres.

Dimarts 25. A les 19.00 h. Corridos y Rancheras- La música popular mexicana. Jorge Negrete, Pedro Infante, Chavela Vargas, Vicente Fernández, Paquita la del Barrio, Luis Miguel…

EL CLUB DEL ESPEJO
Divendres 21, a les 19.00 h. Un alto en el camino. Comunicació intrapersonal, com elaborem el coneixement propi en funció de la nostra experiència. Biblio-Musi-Cine Terapia, que invita a reflexionar, amb el coach Antoni Inglés.

EL CLUB DE LA TERTÚLIA
Divendres 28, Cine Fòrum, a les 18.00 hores. Tertúlia a les 20.00 h. Tema i pel.licula per decidir. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo.

Expo en exclusiva a Barcelona, col.laborant amb el Restaurant Kasbah
BORJA DE PEDRO. Gravats i Pintures.
Amb la presentació del llibre Reloj de arena, reloj de sol, reloj de sangre, de Camilo José Cela presentat pel propi Borja de Pedro, reconegut pintor i gravador aragonés, que el va il.lustrar.
Es podrà veure de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores i en hores concertades..

Expo DELIKATESSEN (Llibre d´artista). Exposició col.lectiva d´artistes. Continuació de l´exposició que ha estat a la Biblioteca Francesc Boix. Visites i contactes amb els autors de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Des del dimecres 19 fins a finals de mes. TPK Art i Pensament Contemporani..

ESPECIAL FIRA DE SANT JORDI AL POBLE SEC
Plaça Bella Dorita-Paral.lel.
Diumenge 23. Hi serem amb dos espais BiblioMusiCineteca i Llibre Solidari,

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-POBLE SEC
oberta de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Ofertes especials Sant Jordi. Preus increïbles. A més discs de vinil, CDs i DVDs.

Avanç activitats mes de Maig :

Comença la temporada del karaok (qui canta els seus mals espanta)

Continúa el cicle de cinema : Rodat a Barcelona-Poble Sec i Mites del Paral.lel (especial homenatge a Els Vienesos-Franz Joham i Herta Frankel-Carmen de Lirio i Dagoll Dagom i Scaramouche).

El Club del Espejo (divendres 21) i El Club de la Tertúlia (divendres dia 28)

Els dimarts BiblioMusic-Audicions (Univers Serrat, Música Mexicana, Música Nigeriana-sons africans, Festival de Eurovisión…).

Per a qualsevol consulta o dato que necessiteu, consulteu la nostra pàgina web: www.bibliomusicineteca.com
Telèfon 93 443 12 05

                           Oberta una nova inscripció de socis 
Document: word info (19.16 kb)