17 novembre 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de Novembre del 2017

DIA DE MUERTOS
Dimecres 1. Des de les 18.00 h. 12è aniversari. Altar ofrena als morts (“los que se nos adelantaron”), seguint la genuïna y rica tradició mexicana. Documentals, concert en directe, gastronomia i recorregut explicatiu a l´entorn de la fascinant celebració de El día de los Muertos a México. Més de 300 persones ens varen visitar enguany. L´altar i l´exposició podrà visitar-se fins el dia 15 de novembre.

POESIA
Divendres 3. A les 19.00 h. Patrimoni secret -El món literari de Teresa Saladrigas, amb en Jordi i la Flor. Textos i audiovisuals i presència de l´autora..

OPERA
Divendres 10. A les 19.00 h. Especial María Callas. Amb els operòpates l´Enid Negrete i en Lluís Casado. Una delícia de difusió i comprensió del món operístic.

CLUB DEL ESPEJO
Divendres 17. A les 19.00 h. La lógica del espejo. Amb Antonio Inglés. Biblio-musi-cinema autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´alló que ens diu el mirall quan, de veritat, volem millorar.

CLUB DE LA TERTÚLIA
Divendres 24. A les 18.00 h. CineForum. A les 20.00 h. Tertúlia. A les 18.00 h. Cine-Fòrum, A les 20.00 h. Col.loqui i tertúlia. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo. Seguiu atents la web, tema per decidir.

CONFERÈNCIA : De lo Simbólico a lo Material
Jueves 30, a las 19.00 h. Violencia contra las mujeres en los medios de comunicación. Con Sonia Herrera Sánchez, Thelma Alvarez, Rosy Suñé y Sonia García.

DILLUNS CINEMA. Totes les sessions a les 19.00 hores.
Dia 6. Rodat a Catalunya. Dieta Mediterránea (2009). La historia de la millor cuinera del món i els dos homes que la van convertir en llegenda. Surt el Bulli i el Celler de Can Roca.

Dia 13. Homenatge a Agatha Christie. Diez negritos (1974). No és la millor versió, però té un repartiment espectacular : Orson Welles, Elke Sommer, Oliver Reed, Charles Aznavour, Gert Fröbe (Goldfinger), Herbert Lom (el jefe de Clousseau) i……

Dia 20. Rodat a Barcelona i a la India. Asha, la hija del Ganges (2012). Desprès de l´èxit de Rastros de Sándalo, coneguem el periple vital de la seva coautora, Asha Miró.

Dia 27. Motos i Cinema. I Fidanzatti della Morte (1956). Una joia recuperada que farà les delícies de tots els amants al món de les motos i de les competicions motociclistes en tots els àmbits. Recentment remasteritzada i editada a Italia. Sot títols en castellà.

LANGUAGES EXCHANGE (intercanvi lingüistic gratuït)
Tots els dimarts a les 19.30 hores. Amb la professora estatunidenca Martie Helweg. Ocasió de practicar l´anglès i conversar amb persones de diverses edats, races i cultures.

LITERATURA y SORORIDAD
Sessions tots els dimecres a les 20.30 hores.

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
oberta de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
Ofertes especials de tardor. Espai col·leccionistes (teatre, cinema, còmics, pòsters, cromos). Preus increïbles. A més discs de vinil, CDs i DVDs.

LA BIBLIO INVITADA ALS SOPARS D´OPINIÓ
Dimecres 8, a les 21.00 h. Tenim l´honor d´haver estat invitats pels organitzadors dels Sopars d´Opinió al Poble Sec. Serem al Centre Cívic Sortidor, plaça del Sortidor, 12.

Us animem a fer-vos Soci.

Nous socis, sols 20 euros anuals.

Entre d´altres avantatges els socis

podran consultar la Biblioteca i la Hemeroteca i els arxius temàtics i filmacions (de totes les exposicions, actuacions i entrevistes que han tingut lloc a la BiblioMusiCineteca) i al Centre de Documentació de les Arts Escèniques i Cinematogràfiques Lux Teatrale.

tenir prioritat en els concerts, escenificacions i lectures dramatitzades i en totes aquelles sessions amb aforament limitat.

poder organitzar sessions de cinema a la carta (a elegir entre més 4.000 pel·lícules i documentals)

gaudiran de descomptes a la Llibreria Solidaria, en la compra de camisetes i a diferents teatres, entitats i restaurants amb els que hi col.laborem.

participaran amb els sortejos mensuals de llibres, música i pel·lícules.

Consulteu la nostra pàgina web: www.bibliomusicineteca.com , amb més de dos mil seguidors arreu, amb una presencia continuada especialment a països llatinoamericans.