28 juliol 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Ja entrem en la recta final de la temporada 2016-17.

Dissabte 22, de 18.00 a 20.00 hores, hi haurà Taller intensiu de Dansa Kizomba (gènere africà), amb la coreografa senegalesa Judith Thétis. Informació i inscripcions a la pàgina del facebook, KizLuscious.

Dilluns 24, a les 19.00 hores, dins les sessions de Dilluns Cinema, tancarem el cicle dedicat a les Olimpíades de Barcelona-92, amb el passi del documental dedicat als Paralímpics.
El mes de setembre es podràn tornar a veure totes les pel.lícules (Informe Esportiu Barcelona-92, Cerimònies d´Apertura i Clausura, Paralímpics i més reportatges), dins l´exposició dedicada a la XXV Olimpiada-Barcelona-92 i la Transformació d´una ciutat.

Divendres 28, Club de la Tertúlia, com es habitual, Cine Fòrum (18.00 h), Si hoy es martes, esto es Bégica (atents, pot haver algun canvi). A les 20.00 hores, debat, Turisme si o no, com i de quina manera. Morir de l´èxit. Amb el psicòleg Daniel Rodrigo.

Dilluns 31, Dilluns Cinema, a les 19.00 hores. Comiat de la temporada, amb la pel.lícula Cuando llegue septiembre. Un divertit viatge a la riviera italiana, amb Rock Hudson, Gina Lollobrigida, Sandra Dee, Bobby Darin i Walter Slezak. Dirigida per Robert Mulligan (Verano del 42, Matar a un ruiseñor) i amb la inoblidable banda sonora i el protagonisme de la moto Vespa.