21 gener 2018

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de gener de 2018

CINEMA. Tots els dilluns a les 19.00 hores.
Dia 8. Nova Zelanda. Whale Rider-Cabalgando ballenas (2002). Una petita comunitat maorí. L´important de la tradició i el perillós quan es transforma en dogma. Una nena serà l´eix d´una reflexió universal. Excel.lent pel.lícula nominada a l´Oscar.
Dia 15. Cinema policíac. Jugando con la muerte (I Saw What You Did, 1965). Dues adolescents que s´han quedat soles a casa, juguen a fer bromes telefòniques sense adonar-se del perill que això comporta. Un clàssic del thriller dels anys 60.
Dia 22. Rodat a Barcelona. Volverás (2002). El germà petit d’un família acomodada, entra dins un món fosc i perillós a l’intentar salvar el germà gran que és un ludòpata, del pou al que es veu abocat. Escenes filmades al carrer Vila Vilà i al barri del Raval.
Dia 29. Recordant els cinemes de barri. Abbott y Costello Contra los fantasmas (1948).
El gros i el prim dels anys 40 i 50, Frankenstein, l´Home llop i Drácula, tots d´una. Homenatge al desaparegut Cinema Mistral-barri de Sant Antoni.
Dissabte 13. A les 19.00 h. Inici d´un Cicle de Cinema Polac. Kanal, d´Andrewj Wajda. Gheto de Varsovia (1940). Un grup de persones intenten trobar la sortida per les clavegueres. Comentat per Katarzyna Górska.

CLUB DE LA OPERA. Divendres 12. A les 19.30h. El amor según Mozart. Un divertit duel d’opinions amb els operòpates Enid Negrete i Lluis Casado. Una delícia de difusió i comprensió del món operístic.

CLUB DE LA TERTULIA. Divendres 26. A les 18.00 h. CineFórum. A les 20.00 h. Tertúlia. Tema : ¿Podem anar cap a un món millor?, amb el psicòleg Daniel Rodrigo.

CLUB DEL ESPEJO. Divendres 18. A les 19.00 h. Biblio-musi-cine-autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´alló que ens diu el mirall quan, de veritat, volem millorar. Amb el seu creador, el coach Antonio Inglés.

TROBADES LITERARIES
Dimecres 17, a les 19.00 h. Una nueva revista de Literatura, La Guardarraya, presentada pel seu fundador, el poeta salvadorenc Carlos Ernesto García.
Dissabte 27, a les 19.00 h. Sala Expo. Curso de Lectura rapida, amb l´enginyer en robòtica Ricardo Tellez Lara.
Dilluns 29, a les 19.00 h. Sala Expo. Club de Lectura, amb Laura Hernández.
Divendres 2 de febrer a les 19.00 h. Recital de Poemes Humorístics, amb Pep i Flor.
Dos dimecres al mes, a les 20.30 h. Sororidad y Literatura. Te invitamos a que vengas cada semana a leer, hablar y escuchar sobre mujeres y literatura, con Ana Estrada.

LANGUAGES EXCHANGE (intercanvi linguistic gratuït)
Tots els dimarts a les 19.30 hores. Amb la professora estadounidenca Martie Helweg. Ocasió de practicar l’anglès i conversar amb persones de diverses edats, races i cultures.

VEN A BAILAR. Dijous 11, de 18.00 a 22.00 h. Inici del curs intensiu de Kizomba, amb Judith Thetis, tel. 656592435. Dissabte 20, de 18.00 a 22.00 h. Practica tu Kizz, amb Judith Thetis. Preu, 3 euros.

HABLAMOS DE PERROS. Dijous 18, a les 19.00 h. Xerrada gratuïta-Charla gratuita ¿Cómo aprende mi perro? amb Kipeek Educación Canina, informació i inscripcions a info@kipeek.com
TEATRE. Dissabte 27, a las 19.00 h. L´actriu Karla Mascorro, estrenarà el seu monòleg, 30+1 (lo pienso decir todo). Qué le ocurre a una joven cuando se da cuenta que cumplió ya los 30 ?

NADAL A LA BIBLIO. Fins el 22 de gener, es podrà visitar l´exposició, Nadal al Món. Curiositats a l’entorn de les dates nadalenques (pessebres, nadales, l’origen dels icones i les tradicions nadalenques, escrits i fotografies, com es celebren- o no-aquestes festes arreu del món, documentals i pel·lícules, música i llibres. Veure més informació i seguiment puntual a la pàgina web.

El dimecres dia 10. A les 21.00 h. La BiblioMusiCineteca ha estat invitada als Sopars d´opinió que es celebren al Centre Cívic El Sortidor. Informació i reserves, xrodriruiz@gmail.com


LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
Ofertes especials al llarg de tot el mes de desembre.
Llibres extraordinaris a preus increïbles. Tots els dies de dilluns a divendres, obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Ofertes especials de tardor. Espai col.leccionistes (disc-vinils, teatre, cinema, còmics, pòsters, cromos). Tel. 93 329 45 28.


Us animem a fer-vos Socis…AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA
Nous socis, sols 20 euros anuals.
Entre d´altres avantatges els socis podran consultar la Biblioteca i la Hemeroteca i els arxius temàtics i filmacions (de totes les exposicions, actuacions i entrevistes que han tingut lloc a la BiblioMusiCineteca) Tenir prioritat en els concerts, escenificacions i lectures dramatitzades i en totes aquelles sessions amb aforament limitat. Participaran amb els sortejos mensuals de llibres, música i pel·lícules.