18 juliol 2018

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de Juliol del 2018

CLUB DE POESIA
Divendres 6, a les 19.00 h. Cicle foc, aigua i terra. Poesies d´aigua. Recitades i presentades per Teresa Saladrigas, Flor Iñigo i Pep Martín.

CINEMA
Tots els dilluns a les 19.00 hores
Dia 2. A l´estiu doble sessió. Sala Expo. Rodat a la Costa Brava. El último verano (1962). Amors i desamors a aquella Costa Brava dels anys 60, dels inicis del turisme. Amb Arturo Fernandez, Jeanne Valerie, Maruja Asquerino i Georges Rigaud. Sala Submarí. Demasiado cálido para Junio (1964), comedia anglesa d´espies amb Dirk Bogarde i Sylva Koscina, rodada a l´antiga Txecoslovàquia.
Dia 9. Sala Expo, Si hoy es martes esto es Bélgica. Exitosa producció estadounidenca sobre els inicis del turisme de masses que va donar per a una sèrie televisiva. Sala Submarí, El ídolo de Acapulco (1963), Elvis Presley al Mèxico dels anys 60.
Dia 16. Homenatge a Julio-Jules Verne. Sala Submarí. 20.000 leguas de viaje submarino. Una de les millors adaptacions cinematogràfiques. Amb Kik Douglas i James Mason. Produeix Walt Disney. Sala Expo. Wonderful Life (1964), Cliff Richard i The Shadows de vacances a les Illes Canàries. Versió anglesa sense subtítols.
Dia 23. Sala Expo. Sala Submarí. Los robinsones de los mares del Sur. Una deliciosa comèdia d´aventures per a tota la famil.lia. Sala Expo, De repente en la oscuridad (1970), una plàcida excursió de dos turistes adolescents per les carreteres rurals de França en bicicleta, pot tornar-se en un terrible malson. Amb Pamela Franklin.
Dia 30. Sala Submarí. Seis dias y siete noches (1998), una d´aventures amb Harrison Ford i Anne Heche perduts a una illa paradisíaca però molt perillosa, Sala Expo. Diversión en la playa.(1965). Una de les més divertides de la sèrie d´aventures juvenils de musica, platja i windsurf. Ara amb motards, sirena i el gran Buster Keaton.

EXPOSICIO
Darrers dies de l´exposició de dibuixos i gravats Camino trazado, retrospectiva de l´artista mexicana, instal.lada al Montseny, Martha Castellanos. https://www.facebook.com/Arte-en-el-Bosque

Divendres 13, a les 19.30 h. Inauguració de l´exposició de pintures de Montserrat Mira, 90 anys d´Art i Coneixement, amb l´actuació del cantant Sergi Dantí. Es podrà veure fins a finals de mes.

CLUB DE LA TERTULIA
Divendres 27. A les 19.00 h. Tema i pel.licula a la sessió de Cine Fòrum (18.00 h), per concretar. Coordinat per el psicòleg Daniel Rodrigo.

CONCIERTOS
Dijous 19. A les 20.00 h. Concierto de guitarra i canto, con Josep Jordà i Andrea Cuevas (Catalunya-Mexico)
Dijous 26, a les 20.30 h. Boleros y más, amb el cantant xilè Gerardo Wistuba. Aforament limitat. Obertes també les inscripcions per a les classes de cant (horaris a convenir). gerardowistuba@gmail.com Tel. 4672659092. Dies i hores a convenir.

LA BIBLIO FORA DE LA BIBLIO
El 25 d´Agost es fara a Xalapa (México), el pre-estrena del documental Las cuatro virtudes, sobre la figura del periodista-escriptor-polític i advocat Ruben Pabello. Documental realitzat per Sonia García amb Sac-nicté García a
la càmara i al muntatge, que ha comptat amb la participació de la BiblioMusiCineteca.

LLIBRERIA LLIBRE SOLIDARI
Oberta de dilluns a divendres d´12.00 a 14.30 hores i de 18.00 a 22.00 hores. Dissabtes, sols per les tardes.

Extraordinaria oferta d´estiu. Guies de viatge, novel.la negra, novel.la històrica, grans autors en castellà i català, assaig, poesia, teatre, llibres de cinema, dvds i vinils….
Llibres d´autoajuda, filosofia, sociologia, ciències, pintura, arquitectura, fotografia…
Biografies, llibres sobre esport, espectacles, llibres de cuina i alimentació, naturalesa, animals…..llibres en anglès, alemanys, francès, italià…
Llibres de gran format i de regal a preus increïbles.

Per a qualsevol consulta, Llibre Solidari-Punt de venda Poble Sec, tel. 93 329 45 28

Us animem a fer-vos Socis…AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA
Sols 20 euros anuals. Accés per poder consultar l´ampli fons biblio-musi-cine-escènic-artistic i al video-club, preferència en les activitats amb aforament limitat, ofertes especials de Llibre Solidari, participació en els sortejos mensuals de llibres i dvds…

Oferta especial mes de Juliol, amb motiu de la Festa Major del Poble Sec, anant a taquilla del Teatre Apolo i dient la paraula màgica, BiblioMusiCineteca Poble Sec, aconseguireu entrades a sols 15 euros per veure Y no quedará ninguno, un magnífic espectacle basat en una de les obres més destacades de la gran Agatha Christie, dirigit per Ricard Reguant i amb un destacat elenc d´actors i actrius, encapçalat per Pep Munné i Toni Sevilla.
Per fer la reserva per telèfon truqueu al telèfon 93 441 99 44.

Consulteu la nostra pàgina web
www.bibliomusicineteca.com, tel. 93 329 45 28