16 març 2018

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de març de 2018

EXPOSICIONS
Influència de la música en la moda. Una producció conjunta de la Biblio-Restaurant Kasbah i amb la col.laboració de MexCat. Vestuaris d´època i actuals. Ultimos días.

Amb motiu del Día Internacional de la Mujer Trabajadora. La mirada de la mujer migrante. Col.lectiva de fotografia i pintura. Inauguració, dissabte 10, a les 18.00 h.

CINEMA. Tots els dilluns a les 19.00 hores.
Dia 5. Mexico al Cinema. Pedro Páramo (1978). Basat en la extrordinaria novel.la de Juan Rulfo. Dirigeix Carlos Velo. Fotografia del gran Gabriel Figueroa.
Dia 12. Cinemes del Paral.lel : Avenida (1930-1971). Angeles sin brillo (1955). Melodrama, avions i acrobàcies. Amb Rock Hudson, Robert Stack i Dorothy Malone. Dirigeix Douglas Sirk (el mateix equip d´Escrito sobre el viento).
Dia 19. Rodat a BCN. A tiro limpio (1963). Una de les millors pel.licules policíaques rodades a Barcelona. Dirigida per F. Perez Dolz i interpretada per José Suárez-Luis Peña i Mara Asquerino. Inspirada en les activitats delictives de dos dels maquis mes llegendaris del antifranquisme.
Dia 26. Cinemes del Paral.lel : América (1926-1981). Quiero vivir! (1958). Un mític drama carcerari. Oscar per a Susan Hayward. Dirigeix Robert Wise (West Side Story).

Dissabte 2. Jovenes realizadoras. Estrena absolut d´una acurada i excepcional Selecció de curtmetratges realitzats per directores de diverses parts del món. Coordina i presenta el director de cinema Alan Alan Vaquero (Chingón Films, MexCat i Lasfiba-Festival de Cinema Latinoamericà de Barcelona). www.chingonfilms.com
Dissabte 17. A les 19.00 h. Cicle de Cinema Polac. El cuchillo en el agua. Roman Polansky, primeres pel.lícules. Comentat per Katarzyna Górska.

TEATRE
Divendres 9, a les 19.00 h. Working en progress de Siuatl, con la actriz mexicana Abril Mondragón. Único día antes de su marcha a París.

TROBADES LITERARIES
Divendres 2, a les 19.00 h. Descobrim Wislawa Szymborska-la Mozart de la poesía amb Pep Martín i Flor Iñigo i Teresa Saladrigas.

Dissabte 10, a les 18.00 h. Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Recital de Poesia Eròtica amb la participació de 15 poetesses. Organitzat per Rosi Suñé (Fridas y Terapeutas) i la BiblioMusiCineteca. http://raicesalaire.com/tag/fridas-y-terapeutas/

Dimecres 14, a les 19.00 h. Presentació de l´audio-llibre La casa de las encinas, de la poetessa i educadora Elena Peralta. Editorial Onix. http://onixeditor.blogspot.com
Dos dimecres al mes, a les 20.30 h. Sororidad y Literatura. Te invitamos a que vengas a leer, hablar y escuchar sobre mujeres y literatura, con Ana Estrada.

CLUB DEL ESPEJO.
Divendres 16. A les 19.00 h. Diferencias de Género….o porque nos cuesta entendernos…con nuestra media naranja!. Biblio-musi-cine-autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´alló que ens diu el mirall quan, realment, volem millorar. Amb el seu creador, el coach Antonio Inglés. http://elclubdelespejo.blogspot.com

CONFERENCIA
Dijous 15, a les 20.00 h. Cómo se comunican los perros, per Kipeek Educación Canina. Entrada gratuïta. https://kipeek.com

VEN A BAILAR. Tots els dijous, de 20.00 a 22.00 h. Curs intensiu de Kizomba, amb Judith Thetis, tel. 656592435. Dissabte 24, de 18.00 a 22.00 h. Practica tu Kizz, amb Judith Thetis i DJ Susie Qu. Preu, 3 euros.

CLUB DE LA TERTULIA. Amb motiu dels dies festius de Setmana Santa. Aquest mes no hi haurà sessió. Pròxima trobada darrer divendres d´abril. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo.
CLUB DE LA OPERA. Amb motiu de la representació teatral Working en progress de Siuatl, s´ajornat la sessió fins el segon divendres d´abril. Coordinen Enid Negrete i Lluis Casado.

LA BIBLIO FORA DE LA BIBLIO
Dies 1 al 4. Al Teatre Tantarantana, Siuatl, de huidas, tangos y fandangos, con la actriz mexicana Abril Mondragón. En gira por Europa. Texto Anna Rossell. Dir. Braulio Amadis.

El dilluns 12 de març. La emisora Radio-actius, la ràdio que fem al Poble Sec ens va dedicar un especial que va estar gravat i emès en directe des de l´Altell de la Biblio. El podeu escoltar per Internet, https://radioactius.org. Us anirem informant de la seva programació a la pàgina web. Els continguts són molt interessants, informen de la gran diversitat cultural i social del barri, i la realització és certament molt bona. Comproveu-ho!!!

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
Ofertes especials al llarg de tot el mes de desembre.
Llibres extraordinaris a preus increïbles. Tots els dies de dilluns a divendres, obert de 10.30 a 14.30 i de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes sols tarda. Oferta especial-Març : Llibres d´autores i en torn el món de la dona. Tel. 93 329 45 28.

Us animem a fer-vos Socis…AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA
Sols 20 euros anuals. Poder consultar l´ampli fons biblio-musi-cine-escènic-artistic

Consulteu la nostra pàgina web
www.bibliomusicineteca.com, tel. 93 329 45 28