27 novembre 2013

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. CALEN VOLUNTARIS PER AL GRAN RECAPTE 2013, DIES 29 I 30 DE NOVEMBRE

Un any més la Fundació Banc dels Aliments organitza la campanya de recollida Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2013. Bona Voluntat en Acció tornem a col·laborar-hi i necessitem voluntaris per organitzar un punt de recollida d’aliments a un supermercat.

L’objectiu d’aquest any és que a Catalunya és recollint 3.000.000 Kg gràcies a la feina de 15.000 persones voluntàries. Així les entitats podrem sonar suport amb aliments a la gent més necessitada, que no para de créixer.

És per això que és necessari que entre tots ho donem tot per lluitar contra la fam d’aquí.

La campanya d’enguany es celebrarà els dies 29 (divendres) i 30 (dissabte) novembre a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya.

Com cada any, Bona Voluntat en Acció col·labora en aquesta campanya recollint aliments. El lloc de recollida que ens han assignat es el SUPERMERCAT MERCADONA del carrer Sant Pere d’Abanto nº 12, tocant a la Gran Via, al barri veí de La Bordeta, Barcelona.

Hem previst cobrir els torns amb 2 ó 3 persones i en els següents horaris:

Divendres 29 de Novembre
De 12h a 15h
De 15h a 18h
De 18h a 21h

Dissabte 30 de Novembre
De 9h a 12h
De 12h a 15h
De 15h a 18h
De 18h a 21h

Els interessats ens heu de remetre un correu electrònic a gestio@bonavoluntat.org , indicant nom, telèfon i e-mail de contacte i torn/s sol·licitat/s.

La funció dels voluntaris és convidar als clients del supermercat a fer donacions, rebre-les i col·locar-les en grans caixes que estaran preparades. Us demanem la vostra col·laboració per fer algun d’aquests TORNS i que així, entre tots, aquest any recollim molts més aliments per ajudar a qui més ho necessita!! Del total d’aliments recollits el Banc els centralitzarà i els repartirà a entitats com la nostra que fem la distribució directe a famílies que ho necessiten.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX