4 abril 2017

BCN SPORTS FILM

BCN SPORTS FILM
Festival Internacional de cinema esportiu
DEL 8 AL 12 DE MAIG DE 2017

‘Efecto dominó’ s’emporta el Concurs SpotSport 2017

La sisena edició del concurs SpotSport, organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica en col·laboració amb el diari Sport, ja té guanyador.

L’espot “Efecto dominó”, produït per Marc Vilaseca, en col·laboració amb Jordi Vas, Aitor Mendialdua i Meritxell Bou, s’ha imposat en aquesta edició. Tots ells són estudiants de Realització d’espectacles i projectes audiovisuals a l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona).

El jurat del BCN Sports Film, integrat pels membres de l’organització del festival, ha valorat l’originalitat i la manera de reflectir els objectius del BCN Sports Film 2017.

L’espot serà la imatge oficial de la campanya publicitària de la pròxima edició del BCN Sports Film Festival, que se celebrarà del 8 al 12 de maig i que aquest any amplia les seves seus, amb l’adhesió dels Cinemes Girona, del Centre Cultural La Casa Elizalde i de les Biblioteques de Ponent (Sabadell) i Districte 5 (Terrassa).

GRAN ÈXIT DE CONVOCATÒRIA DEL BCN SPORTS FILM 2017

Enguany, la participació al festival ha estat tot un rècord: més de 400 pel·lícules procedents de 40 països han optat a formar part de la secció oficial.

La majoria de produccions inscrites en aquesta 8a edició han estat seleccionades o guardonades en festivals internacionals, com ara el Festival de San Sebastià, el Festival International du Court Métrage de Clermont-Ferrand, el Bilbao Mendi Film Festival, el Festival international du film d’animation d’Annecy, el Festival de Canes, la Berlinale, l’OffsideFest, el Festival Tous Courts d’Aix-en-Provence, l’Off Courts de Trouville, el Festival Regard de Québec o Sport Movies & TV, entre d’altres.

De totes elles, una setantena conformarà la programació oficial del BCN Sports Film 2017, que ja comença el compte enrere.